Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

 

Prodej a koupě nemovitostí sebou nese spousta rizik. Klienti se bojí o své majetky a finanční prostředky, proto jim garantujeme maximální profesionalitu a hladký průběh celého obchodu.

 

Pojďme si říct jaké jsou nejhlavnější rizika a bolesti, které klienti vnímají:

 

 

 

 

Všechna tato rizika si uvědomujeme a proto nabízíme:

 

 

Pružnost

 

Častým problémem některých realitních kanceláří je nepřízpůsobivost klientovi, jelikož musí dodržovat pravidla nařízená z jejich centrály. Tato pravidla jsou mnohdy v rozporu s jakoukoli lidskostí a svobodou člověka.  V naší firmě tento problém neexistuje....Makléři konzultují vše s majitelkou a jednotlivě se věnují případům tak, aby byl především spokojen klient. Pružnost malé kanceláře je nenahraditelná. Veškeré procesy samozřejmě konzultujeme s naším právníkem a právník následně píše kupní smlouvy na míru, ne dle předepsaných návrhů smluv!!! Další výhody naší kanceláře si můžete přešíst zde: O NÁS. Další velkou výhodou je také individuální přístup k našim klientům a také to, že nemáme přemrštěné provize jako velké RK!

 

Bezpečí

 

Klienti se často bojí, že mohou přijít o složenou rezervaci před prodejem a podpisem kupních smluv. Důvod proč by mohli o rezervaci přijít je následující: nedostanou hypotéku, koupi si rozmyslí, prodávající si prodej nemovitosti rozmyslí, peníze budou složeny kdo ví na jaký účet, apod. Pokud jste nějakým realitním obchodem již prošli, jistě víte, že tyto otázky Vás napadnou, pojďme si je trochu rozebrat.

 

Vyřízení hypotéky: naše firma spolupracuje s finanční společností IQ Money s.r.o., pokud využijete jejich služeb, budete mít jistotu, že v případě nevyřízení hypotéky či úvěru s naším finančním poradcem Vám složenou rezervaci vrátíme. Také Vám nabídneme možnost, složit rezervaci, až po předběžném schválení hypotéky!! Výše rezervace navíc nejsou statisícové, ale klienti nám skládají většinou rezervaci od 10.000,- - 20.000,-.

 

Rozmyslíte si koupi: v tomto případě o rezervační poplatek přijdete, pokud se již začaly připravovat podklady u našeho právníka. V této době již za připravené kupní smlouvy musíme zaplatit právníkovi za jeho práci, z toho důvodu rezervace propadá. Také v této době již přicházíme o další zájemce,a buďme féroví, jednali by jste jistě stejně na místě makléře i prodávajího.

 

Prodávající si prodej rozmyslí: v tomto okamžiku Vám samozřejmě bude rezervace vrácena, tento důvod není z Vaší iniciativy. Prodávající bude sankciován pokutou za zmařené jednání jednak kupujícímu a jednak makléři.

 

Účty: Rezervace se skládá do advokátní úschovy právníka, kam bude po podpisu kupní smlouvy připsána celá kupní cena!!  Pokud se jedná o malou částku, vyplácí se platba taky v hotovosti za účasti notáře nebo realitní kanceláře.  V žádném případě celá kupní cena není složena na účet realitní kanceláře ani makléře!! Takové riziko nemáme zájem podstupovat, zvláště v době různych hackerů a počítačových virů, které se ke každému účtu mohou snadno nabourat!

 

Informovanost

 

Z naší realitní praxe se často setkáváme s názorem klientů, kteří už prodávali své nemovitosti přes jinou RK, že nebyli dostatečně informování o průběhu prodeje. Makléř přijel, nemovitost si nafotil a měsíc a půl klienti neměli žádné zprávy, v horším případě i déle. Žádné prohlídky, ani telefon....

U nás mají makléři povinnost informovat své klienty jednou týdně, po dohodě jednou za 14 dní! Prodávají přece Vaši nemovitost, mnohdy Vaše celoživotní usílí, citově vázané nemovitosti, investované peníze apod. Pokud se takto neděje, a stalo by se Vám, že makléř se Vám neozve, ihned informujte majitelku firmy (tel: 737 95 32 95)!!! To platí i v případě dalších nesrovnalostí! Jsme přece jenom lidé, a chybovat může každý, ale v této firmě musí pracovat jen solidní lidé, a na tom si majitelka zakládá!

 

 

Jistota

 

Mnoho situací jistě znáte z vyprávění zkušených lidí, kteří si prošli prodejem nemovitosti nebo z televize. Špatně sepsané smlouvy, klient přišel o dům i peníze, rozpory s katastrem a další scénáře....

Naše firma spolupracuje úzce s právníkem a žádné kroky si makléři nedovolí bez konzultace s ním!! Makléři sice absolvují školení a obdrželi cerfikáty, ale přece jen nejsou právníci! Dokonce i kupní smlouvy se podepisují v kanceláři našeho právníka! Opravdu nebudete chodit po žádných Czech pointech na poštách, matrikách apod. Náš právník si na Vás udělá čas, vše vysvětlí, smlouvy připraví, jedná sám s katastry, a smlouvy se ověřují také u něho v kanceláři. Tyto informace si můžete ověřit u našich klientů, u kterých je také uveden telefonní kontakt! Např. na webu majitelky firmy: www.diananohalova.cz

 

 

 

Reference

 

 

Reference jsou pro dnešní dobu opravdu důležité. My se za naše nestydíme!! Jsou zde uvedeny příklady některých prodejů nemovitostí za pomocí naší realitní kanceláře, aby jste měli představu, jak prodej probíhá.

 

Doporučujeme si přečíst více o referencích jednotlivých makléřů, s podrobnými popisy případů. Zveřejňujeme také telefonní čísla na naše klienty, kteří s námi již prodávali či kupovali nemovitost, a můžete si tak ověřit, jak pracujeme! Vše se dozvíte na našich osobních webových stránkach některých makléřů:

 

www.diananohalova.cz

www.petrhasalikreality.cz

 

 

 

 

 

   DiaStyle Reality spolupracuje s hvězdami!

 

Při prodeji jedné z našich nemovitostí jsme se setkali s velmi váženým klientem a jeho právním zástupcem. Velmi jsme si na prodeji dali záležet, aby pan kupující odcházel spokojen!  Děkujeme Vám za spolupráci a zkušenost se s Vámi setkat....

 

A kdo že byla ta vážená osobnost?

 

Přece náš nejlepší český cyklistiký závodník, Olympijský vítěz  a Mistr Světa JAROSLAV KULHAVÝ!

 

 

 

O JAROSLAVOVI KULHAVÉM:

 

https://cs.wikipedia.org/wiki

http://jaroslavkulhavy.cz/

 

 

 

 

 

PŘÍKLADY NĚKTERÝCH PRODEJŮ PŘES NAŠÍ REALITNÍ KANCELÁŘ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRODEJ LESNÍCH POZEMKŮ

 

 

 

Ve větší míře se také zabýváme prodejem lesních pozemků, více informací najdete na www.lesprodam.cz

 

 

Zde uvádíme některé příklady našich uskutečněných prodejů:

 

 

jednalo se o 2 ha smíšeného lesa, stáří 60.-70 let. Požadavek majitele byl prodej i s 1,3 ha pole. Po vyhotovení prezentace, jsme les nabídli investorovi, který nabídly solidní cenu a ihned se s majitelem domluvili. Les nebyl ani v inzerci. Veškeré náklady hradil kupující.

 

 

 

prodej 4 ha lesa, stáří 30.-70. let. Podmínka majitelky byla, že les prodá pouze s navazujícími polnostmi o rozloze 3 ha.
Nabídky na koupi lesa byly různé, nakonec se 4.nabídkou již byli spokojeni, odpovídala jejich představám. Les nebyl ani v inzerci. Veškeré náklady hradil kupující.

 

 

 

jednalo se o prodej 1,5 ha 60. -70.letého lesa. Prodej byl uskutečněn za 1 týden! Majiteli se líbila hned první nabídka. Peníze byly vyplaceny v hotovosti při podpisu kupní smlouvy. Odhad a daň z přiznání zajistil kupující!

 

 

 

prodej 1,6 ha především smrk. Na tomto lese byla ale zástava majitele vůči bance. Zástava byla tedy vyplacena kupujícím a pozemek převeden. Majitel se dohodl hned s prvním investorem, kterému jsme předali kontakt.
Inzerce ani neproběhla.

 

 

 

k prodeji 1, 7 ha lesního porostu, smíšený les, 80.let. Obchod byl od první schůzky uzavřen do 1 týdne!

 

 

 

10 ha, smíšený les, nad 70.let. Tento prodej probíhal se 7 sourozenci důchodového věku. Trval 2 měsíce. Jen měsíc trvalo přesné určení pozemků a hranic, a také všem zúčastněným vysvětlit podmínky prodeje a dospět u všech ke shodě a jednotném názoru na prodej jejich lesa.

 

 

 

prodej o 5 ha lesa, stáří 80 let, a 5 ha orné půdy. Tento les vlastnili 3 majitelé. Prodával se asi 3 roky. Oslovil nás jeden z majitelů, abychom s prodejem pomohli. Po kontaktování všech investorů se vhodná nabídka objevila a les byl za měsíc prodán.

 

 

 

prodej 5 ha lesa, stáří 40.- 90.let. Prodej se uskutečnil s prvním zájemce, obchod trval 14 dní. Majitel chtěl co největší část kupní ceny vyplatit v hotovosti, bylo mu vyhověno. Veškeré náklady platil kupující.

 

 

 

prodej 20 ha převážně staršího porostu 80.-90.let. Majitelé byli spokojeni s první nabídkou, která přišla, kupující platil v hotovosti.

 

 

 

prodej 18 ha smíšeného lesa, stáří 50.- 80.let. Les byl napaden z velké části kůrovcem, proto byla cena nižší než majitelé čekali. Nicméně, během 1 měsíce jsme našli investora, který nabídl cenu vyhovující oběma stranám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VZKAZY KLIENTŮ

 

 

Palát, Frýdek Místek
 
Dostal jsem na makléřku kontakt od známého, realitku jsme moc nechtěli. Prodával jsem byt a už dlouho. Docela mne překvapilo, když paní makléřka přišla a ihned mi tak nějak vlepila co si narovinu myslí o našem bytě. Nechtěli jsme slyšet některé věci, nebo spíš dělali jsme, že je nechceme slyšet. Řekla nám vše na rovinu, poradila  a za 14 dní se podepisovala rezervační smlouva. Takže si myslím, že je opravdu dobré mít při prodeji tyto odborníky.

 

 

Vágner, Ostrava
 
Prodával jsem velkou komerční nemovitost. Na prodej jsem měl zajištěné dvě realitky. Přes velkou RK jsem prodával již půl roku, později se přidala DiaStyle.  Docela jsem byl ale překvapen, jak realitivně malá RK je akční, rychlá, a jaké má možnosti. Pracovali na mém prodeji dva makléři z DiaStyle, a můj objekt prodaji za měsíc, a za peníze, které jsem relativně chtěl. Právní servis i úschova vysoké částky byly v pohodě u pana advokáta v Rožnově, se kterým dokonce nadále spolupracuji. Takže doporučuji.

 

 

 

Žitníková, Horní Bečva
 
Prodávala jsem dům a stěhuju se do Brna, docela jsem měla strach, jak to bude s penězi a vůbec, jak na sebe prodeje navážou, abych nezůstala bez střechy nad hlavou. Pan makléř z DiaStyle mi hodně pomohl. Jednak dům prodal za vyšší cenu než jsem očekávala, byt v Brně jsme také společně zajistili a psychicky mě také podpořil. Bylo to bezv, vše v termínu a v klidu.

 

 

Tereza, Nový Jičín

S prodejem svého bytu jsem byla spokojena, slíbila jsem, že zde svůj názor zveřejním schvaluji velké pracovní nasazení a profesionalitu! Děkuji.

 

 

Pavla, Vsetín

Zdravím Vás! Prodávala jsem přes tuto realitní kancelář byt 1+1. Už od první chvíle jsem byla spokojená s nabídkou a hlavně přístupem této RK! Doporučuju!

 

 

 

Vojdíková, Rožnov p. R.
 
Dobrý den, prodávali jsme chatu nedaleko Rožnova, RK jsme nechtěli. Jenomže prodej se později jevil jako docela složitý, a tak jsme potřebovali RK. Dostali jsme doporučení na tuto RK a byli jsme moc spokojeni. Jednak slušné chování, ne arogantní jak to mnohdy bývá. A jednak nám opravdu pomohli. Problémy s příjezdem, věcným břemenem a s dalšími překážkami jsme společně vyřešili, a kupujícího náš makléř tak brzo našel, takže určitě doporučujeme.

 

 

 

Lada, Kroměříž

Doporučuji tuto kancelář, líbilo se mi hlavně seriozní jednání makléřky, rychlost, ochota a opravdu individuální přístup! Podpis kupních smluv přímo u advokáta v kanceláři, což bylo perfektní!

 

 

 

Klára, Šenov

Dobrý den,sháněli jsme byt, paní makléřka byla velmi rychlá, příjemná a bydleli jsme asi za měsíc.....Byla vidět pružnost malé realitní kanceláře. Rozhodně doporučuju.

 

 

 

Petr, Hranice

Mohu doporučit! Kupovali jsme pozemek a obchod proběhl hladce a rychle. A navíc jsme si nechali udělat kontrolu našich pojistných smluv a uzavřeli lepší a výhodnější. A to jsem o realitce ani nechtěl slyšet! Ano, doporučuji.

 

 

 

Smékalová, Choryně

Dobrý den,
firmu jsem oslovila jelikož jsme hledali rodinný dům. Prošli jsme několik prohlídek, a nakonec jsme si dům našli. Paní makléřka na nás netlačila, nenutila nás, byla velmi ochotná jakékoliv informace dohledat, průbeh obchodu byl rychlý a také jsme vše řešili přímo u notáře. Děkuji ještě jednou.

 

 

 

Klimeš, Loučka
 
Chtěl bych poděkovat za vstřícné a milé jednání paní Vaňkové. Určitě se na ni s důvěrou obrátíme i při další koupi nemovitosti. Kupovali jsme rodinný dům, a neměli jsme s koupí opravdu žádné starosti. Doporučuji.

 

 

 

Cahlíková, Valašské Meziříčí
 
Dobrý den,
mohu tuto firmu jen doporučit, prodávali jsme pozemek. Nicméně využili jsme nabídky celého zprostředkování obchodu. Provize byla přiměřená, ba dokonce o dost menší než u jiných firem. Obchod byl rychlý, a mohli jsme se naprosto spolehnout. Smlouvy jsme podepisovali přímo s advokátem na domluvené schůzce. Doporučuji tuto firmu, také proto, že je místní a lokalitu dobře zná.

 

 

 

Jsme členy realitní komory

 

 

Jako členové realitní komory České Republiky jsme vázání etickými kodexy a dodržování určitých zásad, které nám realitní komora nařizuje. Pokud je nedodržíme, vystavujeme se jako realitní kacelář velké pokutě!

 

 

 

Kontaktujte makléře z našeho týmu! Vyberte si sami s kým chcete spolupracovat!

Přečtěte si jejich reference na osobních www makléřů!

 

Makléři

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    TOPlist