Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Diastyle Reality doporučuje navštívit!!!!

( Pro bližší informace klikněte na levý obrázek )

 


 

Zámek Kinských - Valašské Meziříčí

 

Empírový zámek vznikl na místě původní správní budovy rožnosvsko-krásenského panství, která byla v roce 1854 za majitele Eugena Kinského přestavěna na panské sídlo. K zámku přiléhá rozsáhlý park se vzácnými dřevinami. Prohlídka zahrnuje expozici zámeckých pokojů, skla, gobelinů a starých tisků.

 

 


 

Krásenský pivovar - Valašské Meziříčí

 

V objektu se nachází zázemí pro restauraci i kompletní funkční minipivovar s varnou, spilkou pro kvašení piva a ležáckými tanky, které se nachází v zázemí zadní části prostředního patra. U vchodu do restaurace můžou hosté vidět v prosklené místnosti devět přetlačných tanků. Díky rozměrným dubovým oknům lze při posezení v restauračním minipivovaru pozorovat život ve městě hned z několika stran, jako ve výkladní skříni.

 


 

Příběh "básníka dřeva" architekta Dušana Jurkoviče

 

Pestrobarevné lázeňské domy v Luhačovicích, křížová cesta na Hostýně, pohádkové turistické chaty Libušín a Maměnka v sedle Pusteven poblíž hory Radhošť i zbrusu nová rozhledna v Rožnově pod Radhoštěm – to je jen namátkový výběr staveb slovenského architekta Dušana Jurkoviče (1868–1947).

 

 


 

Pustevny - Prostřední Bečva

 

Pustevny (1018 m n. m.) jsou nejvýznamnější a nejnavštěvovanější horské středisko Beskyd a jsou významnou křižovatkou turistických tras. Socha Radegasta, kterou najdete cestou na Radhošť, je nejznámějším symbolem celého Moravskoslezského kraje. 

Díky lanové dráze  jsou optimálním místem pro další výlety na Radhošť, Kněhyni a samozřejmě k soše pohanského boha Radegasta.

Celá lokalita Pusteven Vám nabízí nepřeberné množství aktivit, díky kterým Váš pobyt u nás bude příjemný zážitkem.

 

 

 

 


 

Zoo Zlín - Lešná

 

Navštivte zlínskou zoologickou zahradu a nebudete litovat! Nachází se 4 km od Zlína směrem na Holešov a patří k nejnavštěvovanějším zahradám České republiky. Originalitou zoo je členění areálu podle kontinentů.

Za jeden den návštěvníci procestují Afriku, Asii, Austrálii a Jižní Ameriku a seznámí se s 222 druhy zvířat. Mezi ta nejatraktivnější patří sloni, žirafy, nosorožci, gorily, lachtani, lvi, tygři, tučňáci, papoušci, mravenečníci a řada dalších.

 


 

Zámek - Lešná

 

Zámek Lešná patří k nejmladším šlechtickým sídlům na Moravě. Pohádková stavba, ve které se mísí novorenesance s novogotikou, se švýcarským stylem i s jistou dávkou novobaroka, je dokonalou ukázkou života šlechty na začátku dvacátého století.  Výjimečně dochované interiéry s původním nábytkem a bytovými doplňky okouzlí každého návštěvníka. Důležitou součástí interiéru je i zajímavá sbírka předmětů z celého světa.

 

 


 

Solná jeskyně Salza - Zašová

 

Význam léčení působením mikroklimatických účinků soli je známý a používaný už od pradávna. Příkladem jsou léčebné kúry u moře. Solná jeskyně je jednou z originálních metod využití léčebných účinků soli. Konstrukce solné jeskyně je vybudována pouze z přírodních materiálů, solných kvádrů a krystalů. Součástí jeskyně jsou slané vodopády, ze kterých se uvolňují cenné prvky magnesia a potaše. Solné kameny jsou bohaté na prvky jódu, selenu, zinku, vápníku, bromu a další.

 

 


 

Štramberk

V horském městečku, rozloženém na strmých úbočích několika kopců, vás okouzlí půvabné uličky i dřevěné roubené domy z 18. a 19. století, díky nimž se Štramberku říká Valašský betlém. Vysoko nad městem se tyčí pozůstatky hradu a válcová věž zvaná Trúba s dřevěným ochozem a fantastickým výhledem.

 

 
 
 
 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    TOPlist