Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

 

Představení firmy

 

 

Víte, jak se většina lidí obává spolupráce s realitními kancelářemi kvůli vysokým poplatkům, ztrátě peněz a zavazujícím smlouvám s nejistým výsledkem? Pojďme si k tomu něco říct...

 

Co my děláme je, že po Vás nevyžadujeme žádné smluvní závazky, neúčtujeme nesmyslné provize, a nechceme, aby jste se rozhodovali pod tlakem. Jsme tím, kdo Vám pomůže udělat správné rozhodnutí a bude při vás stát od začátku až do konce. Provedeme vás přes hypotéku, smlouvami, katastr až na práh vašeho nového domova a to bez obav ze ztráty peněz při kauci či úschově zálohy. Navíc Vám před předáním zajistíme úklid a poradíme s řešením úprav bydlení k vaší spokojené budoucnosti. Při předání nemovitosti Vás obdarujeme dárkem, aby jste na nás nezapomínali a doporučovali nás dále třeba Vaším známým! Už z tohoto jednání je patrné, že v našem zájmu je mít perfektní reference a výbornou pověst! Vše se snažíme dělat s maximálním citem k lidem, a z tohoto postoje také vychází naše hodnoty.......

 

 

Hlavní hodnoty společnosti DiaStyle Reality

 

 

1) Upřímnost – Mluvíme s Vámi otevřeně o všech pro a proti a o Vašich reálných možnostech. Řekneme Vám, co si můžete dovolit, co Vás to bude stát a za co nám platíte.

 

2) Profesionalita Nejsme makléři, co se snaží prodat za každou cenu. Jsme lidé jako Vy! Rozumíme nemovitostem a dokážeme Vám zajistit bezproblémový nákup nebo prodej. Naše práce začíná Vaší poptávkou a končí teprve, až překročíte práh nového domova. Nebo naopak, naše práce začíná Vaší nabídkou k prodeji Vaší nemovitosti, a končí, až spokojeně předáte klíče od Vaší prodané nemovitosti novému majiteli. Vy nás platíte a my se o vše postaráme.

 

3) Lidskost – Hledání nebo opouštění domova je vždy spojeno s emocemi a vlastními prožitky. Proto Vám chceme naslouchat a pochopit Vaše přání a touhy. Zajímá nás, jaká je Vaše rodinná situace, kolik máte dětí, jaké jsou Vaše požadavky na prostornost, jestli nemáte fóbii z malých prostor, jaká máte domácí zvířata a hlavně jaké jsou Vaše sny.

 

4) Svoboda – Věříme v gentlemanskou domluvu, a proto Vás nesvazujeme žádnou smlouvou. Tak jako Vy vložíte důvěru do našich rukou při hledání nebo prodeji nemovitosti, tak i my důvěřujeme Vám při vzájemné spolupráci.

 

5) Bezpečí – Jakékoliv peníze, které nám platíte jdou vždy do úschovy advokáta, kterou platíme my. Stejně tak hradíme veškeré administrativní poplatky s Vaším případem spojené. Než přijmeme peníze, prověřujeme Vaši koupěschopnost dané nemovitosti, abychom předešli případné ztrátě. Zároveň prověřujeme solventnost obou stran transakce, a jejich důvěryhodnost.

 

Dlouhodobá vize

 

........slovo majitelky

 

Mým hlavním motivem k založení DiaStyle Reality byla nespokojenost se stávajícím systémem a celkovou atmosférou v realitách. Nekladu si malé cíle a chtěla bych to změnit. Chtěla bych udělat z obchodu s realitami uznávaný obor a ze svých makléřů opravdové profesionály s důvěrou lidí. Chci otevřeně prezentovat naši práci a učit lidi vnímat její opravdovou hodnotu. Ať už jde o nový domov, nebo prostředky pro životní změnu díky prodeji nemovitosti. Do budoucna chceme služby rozšiřovat a v duchu stejných hodnot být pro klienty komplexním partnerem pro start jejich nové životní etapy.

 

 

Jsme připraveni vyvinout maximum péče o Vaši nemovitost! Snažíme se Vám především ušetřit starosti, a předejít problémům, které Vás s prodejem nemovitostí mohou potkat!

 

 

 

Naše služby zahrnují:

 

Nafocení nemovitosti

Inzerce nemovitosti

Právní služby

Finanční služby

Poprodejní služby - podání daňového přiznání, přepis energií,

sepsání předávacího protokolu, předání dárku

Vyřízení energetického štítku

Výkupy nemovitostí

Vyplacení exekucí

Výkupy orné půdy

Výkupy lesů - za hotové!

Oddlužení

Znalecké posudky

Stavební práce

Stěhovací a uklízecí služby

Správa nemovitostí

 

 

 

 

NÁŠ TEAM:

 

 

 

PRÁVNÍ SLUŽBY: JUDr. Jiří Hrachovec

 

ODHADCE: Mgr. Miroslav Polách

 

FINANČNÍ SLUŽBY, POJIŠTĚNÍ:  Ing. Petr Pražák

 

VÝKUPY NEMOVITOSTÍ, ODDLUŽENÍ, EXEKUCE: Rostislav Mičian

 

VÝKUPY LESŮ: Soukromí investoři, více na našem specializovaném webu  www.lesprodam.cz

 

STAVEBNÍ POSOUZENÍ: FA VANĚK

 

ÚKLIDOVÁ FIRMA: Pavlína Horníková

 

STĚHOVACÍ FIRMA: Stěhování Čechmánek

 

 

 

"VY HLEDÁTE, MY NACHÁZÍME"

 

 

 

"S NÁMI BEZ ZÁVAZKŮ, ZTRÁT A STAROSTÍ.....AŽ NA PRÁH NOVÉHO DOMOVA"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  DiaStyle Reality spolupracuje s hvězdami!

 

Při prodeji jedné z našich nemovitostí jsme se setkali s velmi váženým klientem a jeho právním zástupcem. Velmi jsme si na prodeji dali záležet, aby pan kupující odcházel spokojen!  Děkujeme Vám za spolupráci a zkušenost se s Vámi setkat....

 

A kdo že byla ta vážená osobnost?

 

Přece náš nejlepší český cyklistiký závodník, Olympijský vítěz  a Mistr Světa JAROSLAV KULHAVÝ!

 

 

 

O JAROSLAVOVI KULHAVÉM:

 

https://cs.wikipedia.org/wiki

http://jaroslavkulhavy.cz/

 

 

 

 

 

 

 

VÍCE O REFERENCÍCH: http://www.diastylereality.cz/o-nas/reference

 

 

 

 

DiaStyle Reality komentuje v novinách!

 

 

O nemovitosti v okolí Valašského Meziříčí je velký zájem

 

O nemovitosti v okolí Valašského Meziříčí je velký zájem

3.8.2015 – Při prodeji nemovitostí hraje velkou roli lokalita. V případě Valašského Meziříčí se dá s nadsázkou říct, že se zde reality prodávají samy. Není se co divit vzhledem k výhodné poloze. Kdo by nechtěl bydlet nebo vlastnit chatu na jednom z nejhezčích míst v České republice.

Také Valašské Meziříčí a okolí si prošlo horším obdobím v době ekonomické krize. Ve zdejších podnikách se propouštělo a kupní síla klesla, což mělo dopad samozřejmě i na realitní trh. „Stejně jako v jiných částech republiky se také na Valašsku projevila realitní krize, která začala v roce 2008. Z pohledu realitní kanceláře se do té doby dalo prodat téměř vše. Roky 2009 – 2012 byly pro většinu RK roky hubené. A ti, kteří byli zvyklí na stabilní příjem z realitní činnosti, mnohdy hledali další možnosti. Mnoho z nich nepřežilo a dnes v této oblasti nepodnikají,“ popisuje nedávnou situaci Taťána Míčková Muchová, majitelka realitní kanceláře Valašské nemovitosti.

Na Valašsku se naštěstí z krize realitní trh velice rychle vzpamatoval. Zatímco v jiných regionech republiky se křivka prodejnosti nemovitostí zvedá pomalu, do Valašského Meziříčí se hrnou i investoři. „Doba, kdy majitelé nemovitostí byli nuceni snižovat jejich cenu, často pod reálnou hodnotu, je již naštěstí pryč. A tak můžeme konstatovat, že dobrá nemovitost na dobré adrese svou cenu neztratila. Naopak zaznamenáváme nové investiční příležitosti. Tam, kde se prodej nedařil v hubených letech, je dnes zájem nejrůznějších investorů a firem, které potřebují nové prostory při růstu své výroby. Zářným příkladem je firma PWO Unitools z Valašského Meziříčí, která odkoupila další prostory ve svém okolí a rozšiřuje svou výrobu,“ říká Taťána Míčková Muchová.

Nové pracovní příležitosti zvyšují životní úroveň místních obyvatel, tudíž stoupá poptávka i po nemovitostech k bydlení či rekreaci. „Lidé v dnešní době hledají klid a přírodu. Pokud je zajištěn ještě nádherný výhled a přístupná příjezdová cesta, taková nemovitost se prodává velmi rychle. Jsme schopni takové nemovitosti prodat i za jeden jediný den. Mnohdy se nám stalo, že šlo dokonce i o hodiny. Tyto nemovitosti lidé poptávají přímo k bydlení, ne jen k rekreaci,“ uvádí Ing. Diana Vaňková z realitní kanceláře DiaStyle Reality.

Největší zájem je o menší rekreační chaty, které jsou cenově dostupné do 500.000,- a umístěné v turisticky zajímavých lokalitách. Velká poptávka je i po chatách a chalupách ve stylu dřevěnice s větším pozemkem či lesem. Tyto nemovitosti poptávají především lidé pro vlastní potřebu. „Zejména z ostravské aglomerace je stálý zájem o Beskydy. Historicky a přístupem je oblast Rožnovska  a Bečev nejoblíbenější. Jinou stránkou věci je, že téměř celá lokalita je v Chráněné krajinné oblasti a stavby dalších rekreačních objektů jsou prakticky vyloučeny. Proto zdejší nemovitosti neztrácejí na hodnotě.“ říká Taťána Míčková Muchová.

Nedostatkovým zbožím se ve Valašském Meziříčí stávají stavební pozemky.  Zejména v klidných lokalitách převyšuje poptávka nabídku. Přímo ve městě se pak dobře prodávají byty a v okolí města domy. „Zájem ze strany kupujících je i o koupi menších domů do 1.500.000,-, které většinou kupují za účelem následné rekonstrukce. Takových nemovitostí je však v kraji také nedostatek,“ uvádí Ing. Diana Vaňková. Celkově se dá říct, že Valašské Meziříčí a jeho okolí stále zůstává vyhledávanou lokalitou pro život i rekreaci.

Lenka Doležalová

 

http://www.realitymorava.cz/realitni-zpravodaj/1222-o-nemovitosti-v-okoli-valasskeho-mezirici-je-velky-zajem

 

 

 

 

DiaStyle Reality podporuje Humanitární organizaci!

 

 

 

 

Víme, že některé lidské osudy jsou velmi těžké a tragické. DiaStyle Reality proto podporuje humanitární organizaci Lékaři bez hranic, která se snaží bojovat proti epidemiím, nemocem a podvýživou v 61 zemích světa!!

 

 

 

 

 

 

 

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    TOPlist